Výběrové řízení na pořadatele Mistrovství republiky KPlM SMČR a dalších akcí pořádaných pod hlavičkou SMČR

posted in: Nezařazené | 0

Vážení předsedové Klubů plastikových modelářů,


KPlM SMČR vyhlašuje řízení na výběr pořadatele následujících Mistrovských soutěží a Krajských žákovských přeborů s termínem do 15.1.2023
Mistrovství republiky mládeže pro rok 2023 – doba pořádání – ideálně první polovina června 2023 (po domluvě i jinak). Je možné spojení s velkou soutěží (kit show), bude-li nějaká pořádána. Na pořádání bude poskytnut finanční příspěvek ze strany SMČR. Pořadatel bude instruován o přípravě a průběhu mistrovství.
Mistrovství republiky seniorů pro rok 2023 – doba pořádání ideálně první polovina září 2023. Mistrovství by mělo být samostatnou soutěží, probíhající ve velkém městě a v reprezentativních prostorech. Na pořádání bude poskytnut finanční příspěvek ze strany SMČR. Pořadatel bude instruován o přípravě a průběhu mistrovství.
 Krajské žákovské přebory pro rok 2023 – jedná se o porovnání úrovně modelařící mládeže v jednotlivých krajích, Je vhodné zajistit co nejširší účast soutěžících včetně kroužků pod DDM a ZŠ. Na pořádání může být poskytnut finanční příspěvek ze strany SMČR. Pořadatel bude instruován o přípravě a průběhu přeboru.
za KPlM SMČR

V souvislosti s dlouhodobou nemocí předsedy KPlM převzal jeho povinnosti první místopředseda. Obracejte se proto s případnými náměty na něj, nebo na emailovou adresu

ipmscze.cz@gmail.com



Petr Filip
První místopředseda republikového klubu plastikových modelářů
Svazu modelářů České republiky